NieuwsNews

Nieuws

Nieuw werk van Douwe Eisenga - For Mattia

26 juli 2017

Lees over Mattia...Na het overlijden van hun dochter Mattia zijn Katja Bosch en Janpeter Muilwijk schilderijen gaan maken over het gat dat haar zelfdoding in hun leven sloeg. In dezelfde tijd overkwam ons de troost van het weten van het diepe, zuivere Zijn van haar ziel.In Katja’s abstracte schilderijen en in Janpeter’s...Lees meer »

Hoogeveense componiste in het nieuws

15 maart 2017

https://dehoogevener.nl/hoogeveense-componiste-in-het-nieuws/Lees meer »

Compositieopdracht blokfluit voor Aspasia Nasopoulou

09 februari 2016

Amateur-blokfluitist Thijs Weststrate vierde zijn 70e verjaardag en kreeg als verjaardagscadeau een nieuwe compositie voor blokfluit, te schrijven door Aspasia Nasopoulou. Hij wil heel graag dat het stuk uitgegeven wordt zodat het ook voor anderen beschikbaar komt. ‘Compose4You’ vindt hij een prachtig project, vooral omdat...Lees meer »

Uitvoering "Hoe Lieflijk" van Monique Krüs

03 januari 2016

De compositie "Hoe Lieflijk" werd 3 januari 2016 uitgevoerd te Arnhem ter gelegenheid van de verjaardag van de vrouw van Lucas Reijmer. "De tekst is gemaakt vrij naar een gedicht van Hans Lodeizen. In grote lijnen past het precies bij mijn vrouw. Ik vind het een mooie gedachte om een componist/sopraan en...Lees meer »

BNR nieuwsradio interviewt Davo van Peursen over Compose4You

28 december 2015

28 december was Davo van Peursen op bezoek bij BNR Nieuwsradio."Een muziekstuk op maat laten maken, dat kan met Compose 4 You, die hiermee ook componisten weer aan de bak willen krijgen. ."Davo van Peursen besteedt hier aandacht aan Compose4You.Lees en luister:...Lees meer »

Compose4You in het Haarlemsch Dagblad

25 augustus 2015

Compose4You in het Haarlemsch Dagblad:http://www.haarlemsdagblad.nl/regionaal/haarlemeo/article27482722.ece/Op-maat-gemaakt-muziekstuk_Lees meer »

Compose4You in Trouw

22 juni 2015

Compose4You in Trouw:Lees meer »

Artikel 1 tot 7 van 10
<< Eerste < Vorige 1-7 8-10 Volgende > Laatste >>