WerkwijzeWorking method

Voor de klant

Een persoonlijk muzikaal cadeau kan een bijzonder moment in het leven een vaak onvergetelijke toegevoegde waarde verschaffen. Bij het trouwen van uw dochter, de geboorte van uw kleinkind, uw bedrijfsjubileum of een afscheid van een geliefde, geeft muziek uitdrukking aan gevoelens waarbij woorden te kort schieten. Muziek kan een uniek moment markeren en blijft in de herinnering ook aan dat moment verbonden.

Of oriënteert u zich wellicht op achtergrondmuziek bij een film of bij reclame en zoekt U de juiste componist daarbij? 

Compose4You biedt u een oplossing. U kunt eenvoudig kiezen tussen de bekende Nederlandse componisten die zich met kleine muziekvoorbeelden presenteren. U kunt bovendien kiezen voor welke instrumenten de componist van uw keuze voor u een stuk schrijft en hoe lang het moet duren. Op het platform treft u ook voorbeelden aan van korte composities die eerder in opdracht of voor bijzondere gebeurtenissen door componisten van Nederlandse bodem zijn gecomponeerd.

U kunt via Donemus vervolgens rechtstreeks met de componist in contact treden.

Tot slot: Wilt u uw compositie ook laten uitvoeren? Compose4You beschikt over een groot netwerk van professionele musici, van solisten tot ensembles, die uw werk een topuitvoering kunnen geven.